onze seizoensgebondene menukaart
Soep
ASPERGECRÉMESOEP
met amandelroom
€ 5,90
VOORGERECHT
GEBAKKEN ASPERGES
met nootachtige rucola en Italiaanse harde kaas „Grana Padano“
€ 11,90
RUNDERCARPACCIO
met aspergesalade en nootachtige rucola
€ 14,90
HOOFDGERECHTEN
(Bij alle gerechten serveren wij hollandaisesaus en roomboter!)
KROKANT GEBAKKEN MOOT VAN SNOEKBAARSFILET
met kruidenboter, verse asperges en gekookte aardappelen licht geglaceerd in roomboter
€ 28,50
ZUID-AMERIKAANSE BIEFSTUK
met kruidenboter, verse asperges en een gepofte aardappel met zure room
€ 32,00
VERSE ASPERGES
met luchtgedroogde boerenham, gekookte ham en gekookte aardappelen licht geglaceerd in roomboter
€ 21,50
MALSE MEDAILLONS VAN VARKENSHAAS
met verse asperges en gebakken aardappelen
€ 25,50
GOUDGEEL GEBAKKEN SCHNITZEL
met verse asperges en gekookte aardappelen licht geglaceerd in roomboter€ 21,50
Dessert
CRÈME BRÛLÉE
met gekaramelliseerde suiker
€ 5,90
Lieve Gasten, onze gerechten zijn bereid met glutenvrij aardappelzetmeel, met uitzondering van de pasta- en visgerechten omdat deze gefarineerd worden. Graag bereiden we een pasta- of visgerecht helemaal naar uw wensen.