NULL
Radfahrerhotel
denk positief.

Burgtherme

burgtherme

Met handdoek en badjas begint uw korte vakantie!

In een zeer ontspannen sfeer kunt u in onze wellnessaccomodatie uw lichaam heerlijk ontspannen en lekker nieuwe energie opdoen in stoombad of sauna.

Bij temperaturen tussen 80 en 100° C kan de stralingswarmte het energieverloop en de zelfhelende krachten van het lichaam mobiliseren. De bijzondere sfeer activeert naast gezondheid, vitaliteit en welbevinden ook de lichamelijke en geestelijke ontspanning van uw lichaam.Naast een groot aantal positieve eigenschappen van de sauna, sterkt en reinigt een verblijf in de stoomcabine huid en ademwegen! De inhalatie gebeurt niet alleen via mond en neus, maar ook via de huidoppervlakte, die bovendien zo ook ontslakt wordt.


Een goed verzorgde en uitgebreide sauna – of stoombadbezoek maakt het makkelijker de ‘zorgen’ en ‘gebeurtenissen’ van alledag te vergeten, want het werkt versterkend en rustgevend op de zenuwen! De afkoeling na de hete minuten in sauna of stoomcabine vindt u onder onze fitnessdouches. Want deze afkoeling bevordert de bloedsomloop.

Tussen de sauna-bezoeken door, kunt u zich heerlijk ontspannen met een glas water of thee in onze rust-ruimte of massage-ligstoelen!

Het gebruik van het solarium kost 2 euro per 5 minuten.